6. ročník Memoriálu docenta Egona Gyarmathyho
Súťaž výrobkov z ovčieho, kozieho a kravského mlieka je určená pre všetkých farmárskych a drobných výrobcov syra a bryndze.
Organizačné zabezpečenie súťaže hodnotenia výrobkov z ovčieho, kozieho a kravského mlieka:
Miesto súťaže: Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, SPU (mapa2), Nitra
Termín súťaže: piatok 23. augusta 2018
Časový harmonogram súťaže:
8:00 - 9:00 - preberanie vzoriek výrobkov do súťaže, evidencia účastníkov,
9:00 - 10:00 - príprava vzoriek a usmernenie hodnotiacej komisie
10:00 - 12:00 - hodnotenie syrov,
12:00 - 13:00 - vyhodnotenie súťaže, príprava cien
13:30- 14:00 - degustácia vzoriek súťažných syrov súťažiacimi a ich zhodnotenie
14:00 slávnostné vyhlásenie výsledkov všetkých súťaží, odovzdávanie cien, zhodnotenie súťaže v mieste hodnotenia na SPU.
Dátum | Názov | Veľkosť a typ |
---|---|---|
19. 08. 2019 | 2019_08_12_memorial_Organizačné_zabezpečenie_syry | 304 kB [doc] |